Kremet laks og sort kaviar - Dette er en måte å lage laksen litt mer spennende på. Server den med sort kaviar!
Foto: Erik Hannemann

Kremet laks og sort kaviar

Dette er en måte å lage laksen litt mer spennende på. Server den med sort kaviar!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle små runde brødskiver med olivenolje og stek i varm stekeovn eller stekepanne til skivene er sprø og gylne. Eller rist i brødrister, vent da med å pensle med olje til de er ferdig ristet.

Finhakk røkelaks og bland med litt rømme og finhakket gressløk eller løk. Fordel på de stekte skivene og legg sort rogn over. Pynt med litt grønt. Kremet laks og kaviar kan også fylles i små tarteletter (som du får kjøpt ferdig på butikken).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?