Kremet pasta med kylling og grønt

Kremet pasta med kylling og grønt

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Stek kyllingfiletene i smør og dryss over grillkrydder, stek 6-8 min på hver side. Ta opp kylingfiletene og la dem hvile mens resten av retten lages. Kok pasta i rikelig med vann, etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og la pasta renne av seg i et dørslag. Smelt resten av smøret i stekepannen og tilsett finstrimlet vårløk, sjalottløk og rød løk og la surre til løken er blank. Tilsett sukkererter, vann og hønsebuljong og la trekke 2-3 min. Tilsett kyllingfilter i strimler. Finhakk hvitløk og rosmarin, stek i en gryte (med plass til rsten av ingrediensene) og la surre i olje til løken er blank (pass på at den ikke blir brent). Tilsett godt avrent pasta, kylling og grønnsakblandingen og crème fraiche. Vend lett om, smak til med salt og pepper og la alt bli gjennomvarmt før servering. Server med et godt dryss med høvlet parmesan og noen dråper god olivenolje.

Kanskje disse også frister?