Kremet rucculasild -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kremet rucculasild

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær silden i "gaffelbiter". Bland sammen ruccula, finhakket hvitløk, sennep og crème fraiche. Vend inn sildebitene. La silden stå og trekke smak minst 1 time før servering. Server med grovt brød og eventuelt hardkokt egg.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Karrisild