Kremet sherrysild - Sild med crème fraîche, sherry og chilisaus. Velg type chilisaus etter hvor sterkt du ønsker det.
Foto: Jarle Nyttingsnes

Kremet sherrysild

Sild med crème fraîche, sherry og chilisaus. Velg type chilisaus etter hvor sterkt du ønsker det.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær sildefiletene i passe stykker. Bland sammen crème fraîche, chilisaus og sherry. Tilsett finhakket rødløk. Bland sildefiletene forsiktig i sausen. Legges på glass. Kan oppbevares i kjøleskap i inntil to uker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Karrisild
fav Tid: 120 min
Laksepaté
fav Tid: 20 min
Karrisild med eple
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold