Kremmarengs med granateple -

Kremmarengs med granateple

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær et lokk øverst på granateplet, del i båter langs membranen og bank frøene løs. De røde frøene, som kan minne om røde perler, gir nydelig farge til blandingen. Visp fløten til krem, men ikke for hardt. Når de fleste frøene er løsnet, presses de halve granateplene mot håndflaten for å frigjøre litt juice, som blandes inn i krem. (Pass på å ikke ha for mye juice, for da kan kremen lett bli flytende.) Ha kremen i en serveringsbolle og pynt med marengs. stedet for granatepler kan du bruke frosne bringebær eller rips. Oppskriften er hentet fra tine.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Superrask iskake