Kreolsk kjøttdeiggryte - Den kraftige chorizopølsen gir ekstra smak til kjøttdeigen. Server ris eller byggryn til.
Foto: Ove Lindfors, Linnea Press

Kreolsk kjøttdeiggryte

Den kraftige chorizopølsen gir ekstra smak til kjøttdeigen. Server ris eller byggryn til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær løken i båter, paprikaene i strimler.

Brun kjøttdeig og løk i smør, stek pølse og paprika med på slutten.

Dryss på mel, rør om og spe med fløte og vann. Tilsett buljongterninger og oregano og kok kjøttet under lokk i 10–15 minutter.

Bland i oliven, agurk og sylteløk etter halve koketiden. Smak til med salt og tabasko.

Tips!

Cornichons er de små franske, salte sylteagurkene. Bruker du vanlige norske sylteagurker må du passe på ikke å bruke for mye, de er nemlig ganske søte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?