Kreolsk lam i pitabrød -
Foto: Ragge Strand

Kreolsk lam i pitabrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oregano, koriander og karve knuses i en mørter eller plastpose. Alt blandes godt. Skjær kjøttet i tynne strimler og vend det i krydderblandingen. Varm olje/margarin i en stekepanne og stek kjøttet raskt ved sterk varme. Varm pitabrødene som beskrevet på pakken. Fyll dem med det stekte kjøttet sammen med en salat av strimlet bladsalat, bønnespirer, tomatbåter og en eddikdressing. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?