Kreolske kyllingspidd -

Kreolske kyllingspidd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Ha i scampi og mariner i minst 30 minutter. Fres grønnsakene raskt i en panne med olje. Ha i tomater, salsa/chilisaus og buljong. La det surre noen minutter. Tilsett hakket persille, basilikum og vårløk. Smak til med kajenne, tabasco, sennep, salt og pepper. Rund av smaken med litt sukker. Skjær kyllingfiletene i 3 cm tykke skiver. Træ skivene på langs på spiddene og pensle dem med marinaden fra scampiene. Krydre eventuelt litt ekstra. Stek/grill spiddene noen minutter på hver side. Ta opp scampiene fra marinaden og træ dem på spidd med en liten limebåt mellom hver. Stek/grill raskt på hver side. Anrett spiddene på tallerken med ris og kreolsk tomatsaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Jambalaya