Kreps Jambalaya -
Foto: Lisa Westgaard

Kreps Jambalaya

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin krepsehalene og rens dem om nødvendig. Kok risen som anvist. Rens paprikaen og skjær den i strimler. Rens og finhakk sjalottløk og hvitløk. Ha olivenolje i en gryte eller kjele og tilsett karri, finhakket hvitløk, sjalottløk, gurkemeie og paprikapulver. La dette surre til løken er blank. Tilsett paprika og den kokte risen. La det hele bli varmt før krepsehalene legges i. Server når krepsehalene er varme, gjerne med et persilledryss på toppen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hummer på risseng