Kristines sjokoladekake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kristines sjokoladekake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

3 stk egg

3 dl sukker

2 dl melk

225 g smør, smeltet

5 dl hvetemel

2 ts bakepulver

3 ss kakao

Glasur:

250 g melis

100 g smør, mykt

2 ts kakao

2 ss kaffe, sterk

2 ss vaniljesukker

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Smelt og avkjøl smøret. Bland sammen hvetemel, bakepulver og kakao. Tilsett melblandingen, smør og melk vekselvis i eggedosisen. Rør lett sammen. Hell deigen i langpanne dekket bakepapir. Stek på nederste rille i varm stekeovn, 200 ºC i ca 20 min. Rør melis og mykt smør lyst og luftig. Ha i kakao, kaffe og vaniljesukker. Blir fyllet litt tørt, tilsett litt melk. Smør fyllet over den lunkne kaken.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.