Kronprinsessefromasj -
Foto: Astrid Hals

Kronprinsessefromasj

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatin i kaldt vann i ca. 5 minutter. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte og marsalavin. Hell vannet fra gelatinplatene og løs opp én og én plate i 3/4 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst og hell den i fromasjen i en tynn stråle under omrøring. Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i en springform (22 cm i diameter) eller annen form med rette kanter. Sett formen kjølig til fromasjen er stiv. Fjern ringen (formen) rundt fromasjen, og løsne fromasjen fra bunnen med en stekespade og ha den over på et serveringsfat. Sett fingerkjeksene langs kanten som en krone. Pynt med revet sjokolade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Mangomoussekake