Krumkake med rom - Forrige jul spritet jeg opp (bokstavelig talt) min mors krumkakeoppskrift. Jeg bakte to runder med krumkaker, en med litt rom og en med litt mer rom = kROMkaker. Dette er oppskriften med litt mer rom.
Foto: Tove Holter / idefull.no

Krumkake med rom

Forrige jul spritet jeg opp (bokstavelig talt) min mors krumkakeoppskrift. Jeg bakte to runder med krumkaker, en med litt rom og en med litt mer rom = kROMkaker. Dette er oppskriften med litt mer rom.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

20 stk. kROMkaker

Smelt smøret. Pisk egg og sukker luftig. tilsett deretter rom, mel og potetmel før du til slutt har i smeltet smør og vann.

Sett røra i kjøleskapet i 30 minutter eller mer før bruk.

Jeg har forholdt meg til hva min mor har lært meg; alle ingrediensene skal veie like mye som eggene (uten skall).

Hver krumkake ble stekt av 1,5 ss. Rulles/formes med en gang den du tar den ut av jernet.

Har du ikke en krumkakeruller, kan enden på en øse brukes som rulleredskap.

Ønsker du å lage skål av krumkaken, kan dette enten gjøres ved å legge krumkaken over et glass/en kopp, eller inni en kopp.

Oppskrift:

Idéfull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.