Krumkakeskåler - Denne oppskriften gir ca. 12 stk.
Foto: Foto: Svein Brimi

Krumkakeskåler

Denne oppskriften gir ca. 12 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet, avkjølt smør. 

Vend forsiktig inn mel og kardemomme med en slikkepått. La deretter røren svelle i ca. 15 min. 

Etter svelling kan røren bli litt for tykk. Tilsett eventuelt et par spiseskjeer vann og rør godt. 

Legg en stor teskje røre på midten av et godt oppvarmet krumkakejern. 

Stek krumkakene til de er gyllenbrune. 

Legg krumkakene over en kopp og form til krumkakeskåler.

Server krumkakeskålene fylt med is eller krem og bær.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?