Krutonger - Det er krutonger som kan gi salaten den knasen som tomaten ikke klarer.
Foto: Erik Hannemann

Krutonger

Det er krutonger som kan gi salaten den knasen som tomaten ikke klarer.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan bruke olje, smør eller en blanding. 

Skjær skorpene av brødet. Stek dem gylne og sprø i olje på middels varme. 

Skjær brødet i mindre firkanter. 

Bruk krutongene i salater, supper eller strø dem over grillede grønnsaker. 

Ovnsbakte krutonger

Du kan variere med å steke dem i ovnen. Det er enklere om du skal lage smaksatte krutonger. Bland olje med en tørr krydderurt (timian, estragon, basilikum etc), eller tomatpuré og olje, etc. 

Skjær brødet i små biter. Vend dem i olje. Stek krutonger i ovnen på 220 grader til de er gylne. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Fennikelbrød
fav Tid: 180 min
Fargerikt høstbrød