Krydderkake med tyttebær og epler -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Krydderkake med tyttebær og epler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sammen hvetemel, krydder og natron. Tilsett melblandingen vekselvis med olje eller smør og kulturmelk. Rør sammen til en glatt røre. Tilsett rørte tyttebær og hakkede epler og vend lett om. Fyll røren i godt smurte former. Stek på nederste rille i varm stekeovn, 175 °C i ca 45 minutter. Avkjøl kaken i formen, snu den opp ned på bakepapirkledt rist. Kaken smaker best dagen etter den er bakt. Den har god holdbarhet i kjøleskapet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.