Krydderkake - Denne oppskriften passer til en langpanne på ca. 25 x 30 cm.
Foto: Foto: Svein Brimi

Krydderkake

Denne oppskriften passer til en langpanne på ca. 25 x 30 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis. 

Ha smør og sirup i en kjele og varm det opp forsiktig til det smelter. Tilsett melk for å avkjøle blandingen. 

Tilsett melk/smørblandingen i eggedosisen under forsiktig omrøring. 

Bland hvetemel, krydder og natron og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med slikkepott.

Hell røren over i en liten langpanne med bakepapir i bunnen. 

Sett kaken midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Avkjøl kaken.

Pisk kremfløte stiv med sukker. Bre kremen over kaken, pynt med pærer og hell litt karamellsaus over. 

Krydderkaken er en saftig kake som fint kan nytes uten ekstra kremtopping. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?