Krydderkake - Deilig krydderkake med spennende snert får du om du bruker kremost med pepper i ostekremen. Pynt gjerne også med tranebær, limeskiver og et lite dryss tørket chili.
Foto: Foto: Svein Brimi

Krydderkake

Deilig krydderkake med spennende snert får du om du bruker kremost med pepper i ostekremen. Pynt gjerne også med tranebær, limeskiver og et lite dryss tørket chili.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sukker og smør til luftig konsistens. Ha i ett og ett egg om gangen. Tilsett resten av ingrediensene og rør deigen godt sammen.

Fordel røren i en smurt kakeform (liten langpanne, 20 x 30 cm). Stek kaken nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 30-40 minutter. Sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig.

Visp sammen glasur-ingrediensene til en glatt, luftig kre og bre den over kaken.

Dryss litt tørket chili over kremen til slutt. Pynt kaken med noen tranebær og limeskiver.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.