Krydderkokt røkt kolje med dillsaus og grønnsaker -

Krydderkokt røkt kolje med dillsaus og grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp laken. Skrell og del gulrøtter i skiver eller staver og purre i litt tykke skiver på skrå. Legg først gulrøttene i den kokende laken og la dem små koke i 3-4 min, til de er knapt møre. Tilsett purre og røkt kolje i serveringsstykker (helst skinn og benfri). Kok opp og la trekke i 5-6 min. Ta opp fisk og grønnsaker, sil kokekraften og pisk inn crème fraiche og smak til med smør, salt, pepper og rikelig med finhakket dill. Hell sausen over fisk og grønnsaker, og varm forsiktig opp før servering. Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?