Kryddermarinerte frukter med sabayonne og kryddersirup -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kryddermarinerte frukter med sabayonne og kryddersirup

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp sukkerlaken med krydder og appelsin og ev sitron. Del fruktene i båter og ta ut steiner. Skjær ut «fileter» av appelsinene. Bruk frukter med forskjellige farger. Legg fruktene i den varme sukkerlaken og la dem ligge til laken er blitt kald. Frukten oppbevares i laken til servering. (Kan gjerne gjøres dagen i forveien.) Mål opp 1/4 av sukkerlaken og kok inn til en tynn sirupskonsistens. Server fruktene på en seng av sabayonne med litt av kryddersirupen ved siden av. Sabayonne (en enkel utgave): Varm opp under omrøring, hvitvin, vann, sukker og eggeplommer. Bruk en kasserolle med belegg eller en rustfri kasserolle. Rør om til en tykk krem. Blandingen må ikke koke! Ta kasserollen av varmen og visp til sausen er avkjølt. Dette kan gjøres et par timer før servering. Visp fløten til krem og bland i hvitvinssausen rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Frisk fruktsalat