Krydderolje -

Krydderolje

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg rene tørre urter og hvitløk på glass/vid flaske og fyll på med olivenolje. Olje må dekke krydderurtene. Skru på lokk/kork og la olje trekke smak i 2-3 uker. Ikke la oljen stå for lyst i solen (den skal ikke stå i kjøleskap). Sil fra urtene og fyll oljen på rene flasker. Legg på rene tørre friske kvister med urter. Ved bruk pass på å etterfylle olje, slik at urtene er dekket eller fjern urtene etter hvert som oljen blir brukt opp. Krydderolje kan lages med alle typer krydderurter og smakstilsetninger som for eksempel hvitløk, pepper eller paprika. Pass på et det som legges på oljen er rent og tørt slik at det ikke begynner å mugne. Bruk god olje, for eksempel olivenolje. Ikke la oljen stå i sollys. Olje trenger ikke oppbevares i kjøleskap. Ikke lag for store flasker med olje, lag heller flere små. Krydderoljer kan brukes som smakstilsetninger i dressinger, salatsauser og marinader.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Estragoneddik
fav Tid: 1440 min
Bringebæreddik