Kryddersmør med paprika og mais - En skive kryddersmør er kjempegodt på både grillet kjøtt og fisk.
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Kryddersmør med paprika og mais

En skive kryddersmør er kjempegodt på både grillet kjøtt og fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens paprikaen og fjern kjernhuset. Del den i mindre biter og ha bitene og saltet i en food processor og kjør knivene det det blir småsmulete. Ha i smøret og kjør til alt er godt blandet. Tilsett maisen og rør den inn. 

Ha smørblandingen over på en stykke matpapir og rull det sammen til en pølse som du så oppbevarer i kjøleskapet til du får bruk for den.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?