Kryddersyltede plommer, epler og pærer -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kryddersyltede plommer, epler og pærer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp juice, krydder og sukker og la det trekke til det gjenstår ca halve. Sil av krydderet. Skjær frukt i biter/båter og la den trekke i laken til frukten ar knapt mør (ikke overkokt). Ta opp frukten med hjelp av en hullsleiv. Før servering kok inn laken til en tyktflytende sirup og hell over frukten ved servering. Server med is, krem eller ostekrem. (Ostekrem: Rør kremost naturell og creme fraiche myk og luftig og smak til med sukker og saft og skall av sitron eller lime).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kryddersyltede bær