Kryddersyltede plommer og epler med potetvafler

Kryddersyltede plommer og epler med potetvafler

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Dessert

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kok opp juice, krydder og sukker og la det trekke til det gjenstår ca halve. Sil av krydderet. Skjær frukt i biter/båter og la den trekke i laken til frukten er knapt mør (ikke overkokt). Ta opp frukten med hjelp av en hullsleiv. Før servering kok inn laken til en tyktflytende sirup og hell over frukten ved servering. Server med potetvafler, is, krem eller ostekrem. Ostekrem Rør kremost naturell og crème fraiche myk og luftig og smak til med sukker og saft og skall av sitron eller lime. Potetvafler Skrell potetene og riv dem fint på et råkostjern. Bland dem med egg, melk, hvetemel og salt. La røren svelle 15-20 min.

Kanskje disse også frister?