Kryddersyltede plommer og epler med potetvafler -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Kryddersyltede plommer og epler med potetvafler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp juice, krydder og sukker og la det trekke til det gjenstår ca halve. Sil av krydderet. Skjær frukt i biter/båter og la den trekke i laken til frukten er knapt mør (ikke overkokt). Ta opp frukten med hjelp av en hullsleiv. Før servering kok inn laken til en tyktflytende sirup og hell over frukten ved servering. Server med potetvafler, is, krem eller ostekrem. Ostekrem Rør kremost naturell og crème fraiche myk og luftig og smak til med sukker og saft og skall av sitron eller lime. Potetvafler Skrell potetene og riv dem fint på et råkostjern. Bland dem med egg, melk, hvetemel og salt. La røren svelle 15-20 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.