Krydrede kjøttboller med potetpure og tomatsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Krydrede kjøttboller med potetpure og tomatsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smak farsen til med finhakket sjalottløk, hvitløk, frisk chili (fjern frø og hinner) og urter. Form til små kjøttboller og stek i stekepanne med olje/smør. Legg kjøttbollene over en gryte med litt kraft/vann og la dem trekke ferdig i kraften. Skrell og del mandelpoteter i skiver og kok møre i usaltet vann. Slå av kokevannet (ta ev vare på det og bruk det til å spe mosen). Mos potetene grovt med en "stapper" ev bruk en gaffel. Spe med kokevannet eller varm melk til du får en passe konsistens. Rør inn smør og soltørkede tomater og smak til med salt og pepper. Server kjøttbollene med potetmos, kraften smakt til med litt soyasaus og jevnet med litt maisenna. En grønn salat eller en tomatsalat smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?