Krydrede linser og tomater -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Krydrede linser og tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

En vegetarrett med linser med smak av chili, koriander og kardemomme. Varm olje/smør i en kasserolle tilsett Veggie Masla/linse- og krydderblanding og la surre i ca 1/2 min før vann tilsettes. Legg på lokk og kok på midddelsvarme i 10-12 min, til linsene er myke og litt melne. Del tomater i to og ta ut innmaten og del tomatkjøttet i terninger og tilsett i de ferdig kokte linsene rett før servering. Tips: Vil du ha en mer mettende rett tilsett kokte grønnsaker for eksempel kokte blomkål og brokkolibuketter. Server med nanbrød eller som en del av et indisk måltid.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Dhal