Krydret kvede- og eplemarmelade -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Krydret kvede- og eplemarmelade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kveder og epler i båter og skrell dem. Fjern kjernehus og skjær fruktkjøttet i biter. Kok opp vann, sukker og krydder og legg i kveder, vannet skal stå rett i underkant av kvedene. Kok under lokk til kvedene er møre, 8-10 min. Ta av lokket tilsett epler og la de trekke med i ca 10 min. Smak til med litt eplecidereddik. Hell på rene glass og avkjøl. Tips: Plommer eller syrlige epler kan brukes i stedet for kveder.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Plommechutney