Krydret kylling tandoori -

Krydret kylling tandoori

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell yoghurten i en stor bolle. Tilsett ingefær, hvitløk, paprikapulver, salt, kanel, spisskummen, koriander, pepper og nellik og bland godt. Lag 2-3 dype snitt i hvert kyllingstykke med en skarp kniv. Legg stykkene i marinaden og gni marinaden inn i snittene. Dekk til bollen. Sett kyllingen i kjøleskapet og la den stå i skapet i minst 8 timer. Pensle grillristen lett med olje. Skrap mesteparten av marinaden av kyllingstykkene og grill dem indirekte på middels varme i 1 time til 1 time og 10 minutter, eller til de er møre. Vend 1 gang etter halvgått tid. Krydre med salt og pepper og server kyllingen varm sammen med limebåter og varmt naan-brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Kyllingtapas