Krydret lammebiff i panne

Krydret lammebiff i panne

Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i strimler og pølsene i skrå skiver. Rens og skjær rødløk i båter. Stek biffstrimlene i smør i en varm panne. Dryss over salt og pepper og ha over i en kasserolle/gryte. Stek pølser og løk og ha i gryten sammen med kjøttet. Tilsett crème fraiche og Snøfrisk eller soyasaus. Kok opp og la trekke i 8-10 min. Server med kokte eller bakte poteter, bønner eller ris og salat eller grønnsaker, f.eks. grønne bønner. Dryss over frisk timian eller rosmarin ved servering Tips: Lammekjøtt og lammepølser kan erstattes av mørt storfekjøtt (filet) eller svinefilet og chorizo (spanske grove smaksrike pølser)

Kanskje disse også frister?