Krydret lammebiff i panne -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Krydret lammebiff i panne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i strimler og pølsene i skrå skiver. Rens og skjær rødløk i båter. Stek biffstrimlene i smør i en varm panne. Dryss over salt og pepper og ha over i en kasserolle/gryte. Stek pølser og løk og ha i gryten sammen med kjøttet. Tilsett crème fraiche og Snøfrisk eller soyasaus. Kok opp og la trekke i 8-10 min. Server med kokte eller bakte poteter, bønner eller ris og salat eller grønnsaker, f.eks. grønne bønner. Dryss over frisk timian eller rosmarin ved servering Tips: Lammekjøtt og lammepølser kan erstattes av mørt storfekjøtt (filet) eller svinefilet og chorizo (spanske grove smaksrike pølser)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Cassoulet