Krydret svinefilet på spidd - Svinekjøtt blir godt med dette krydderet.
Foto: Panopticon

Krydret svinefilet på spidd

Svinekjøtt blir godt med dette krydderet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha olje, spisskum, koriander, paprikapulver, kajennepepper, gurkemeie, oregano, salt og pepper i en stekepanne og la trekke på svak varme i 3-4 min (uten å bli brent). Avkjøl krydderblandingen til romtemperatur. Legg biter av svinekjøtt i krydderblandingen. Tilsett finhakket hvitløk, persille og sitronsaft og vend om. Dekk bollen med plast og la kjøttet stå og trekke smak i romtemperatur i 2-3 timer eller natten over i kjøleskapet. Træ kjøttet på spidd og stek eller grill i stekepanne, stekeovn eller på grill . Server med sitronbåter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Barbecued spareribs