Krystallisere roseblader - Det er ikke vanskelig å kandisere (krystallisere) roseblader.
Foto: Erik Hannemann

Krystallisere roseblader

Det er ikke vanskelig å kandisere (krystallisere) roseblader.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Plukk fra hverandre rosebladene. Om du vil kan du skylle dem. 

Pisk eggehviten lett. 

Pensle eggehvite på rosebladene. Vend dem sukker. Du kan eventuelt drysse det på. 

Dersom du synes sukkeret er for grovmalt kan du enten bruke melis - eller bruke en morter til å knuse sukkeret til den kornetheten du selv vil ha.

La dem tørke over natten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?