Kulfi -

Kulfi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grovhakk alle nøttene. Varm opp melken på middels varme i 1 1/2 time og rør jevnlig rundt. Tilsett deretter nøttene og sukkeret i melken og la alt koke i 1/2 time. (Melken skal nå ha tyknet.) Avkjøl melken i romtemperatur, og hell over i frysbare porsjonsbeger når kald. Før begrene settes i fryseren drysses blandingen veldig lett med safran og dekkes med lokk eller plastfolie. Når kulfien er blitt hard, tines begrene nok til at iskremen løsner. Vendes på tallerken og strøs med frisk kokos.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Lam Korma
fav Tid: 30 min
Onion Bhaji