Kvæfjordkake ( -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kvæfjordkake (

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig: Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett en og en eggeplomme og rør godt mellom hver gang. Tilsett melk og mel + bakepulver vekselvis. Marengs: Stivpisk eggehvitene. Tilsett sukker og pisk til alt sukker har løste seg opp. Kle en langpanne med bakepapir. Ha deigen i langpannen, bre den ut med en slikkepott. Legg marengsen over og bre den ut med en slikkepott. Dryss over hakkede mandler. Stek kaken på nederste rille i varm ovn, 170 ºC i 20 -25 min, til marengsen har fått en lett gyllen farge. Avkjøl kaken på rist. Del kaken i to like store deler og legg stiv krem blandet med vaniljekrem på den ene halvdelen. Legg den andre halvdelen over med mandelsiden opp.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kvæfjordkake (