Kvæfjordkake ( -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kvæfjordkake (

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deig 1: Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett en og en eggeplomme og rør godt mellom hver gang. Tilsett melk og mel + bakepulver vekselvis. Deig 2: Stivpisk eggehvitene. Tilsett melis i tre omganger etter først å ha stivpisket hvitene. Kle en langpanne med bakepapir. Ha deig 1 i langpannen, bre den ut med en slikkepott. Legg deig 2 over og bre den ut med en slikkepott. Dryss over hakkede mandler. Stek kaken på nederste rille i varm ovn, 170 ºC i 20 -25 min. Avkjøl kaken på rist. Del kaken i to (på tvers) og legg vaniljekrem eller romkrem på den ene halvdelen. Legg den andre halvdelen over med mandelsiden opp.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kvæfjordkake (