Kveite i appelsinsaus -

Kveite i appelsinsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 20 minutter. Gni fisken inn med salt og la den ligge litt. Smør en ildfast form som er så stor at kveiteskiven får plass. Skrubb appelsinene godt og skrell dem med potetskreller. Skjær skallet i nålefine stimler. Press saften av appelsinene. Legg fisken i formen, hell på appelsinsaft og dryss skall over. Dekk formen med aluminiumsfolie og kok fisken i ovnen til den er gjennomkokt. Server fisken i fatet, garner eventuelt med appelsinbåter og server salat og kokte poteter til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sei i appelsinsaus
fav Tid: 60 min
Sild med appelsin