Kveite med cornflakes - Du har aldri smakt kveite som du får i denne oppskriften. Fordi her brukes det nemlig
Foto: Erik Hannemann

Kveite med cornflakes

Du har aldri smakt kveite som du får i denne oppskriften. Fordi her brukes det nemlig

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ut fine stykker av kveita, slik at de er skinn- og benfrie. (Se på strukturen i kveiteskivene, så ser du raskt hvordan du skal skjære). 

Pisk egget sammen med melken. Legg på en tallerken.

Knus cornflakes så godt du kan med hendene. Bland det med griljermel, salt og pepper. Legg på en stor, flat tallerken. 

Vend først fiskebitene i melkeblandingen. Så rulles den godt i cornflaksen. 

Varm opp olje i en stekepanne. Stek fiskestykkene til de er gylne (går veldig raskt) rundt det hele. 

Server med en god aioli eller remulade (se link).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Aioli
fav Tid: 10 min
Remulade