Kveite med godt tilbehør - Kveitemiddag? Her er alt du trenger for en skikkelig god kveitemiddag!
Foto: Christopher Sjuve

Kveite med godt tilbehør

Kveitemiddag? Her er alt du trenger for en skikkelig god kveitemiddag!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 220 grader.

Del paprikaen i fire, fjern det hvite. Legg paprikaen med skinnsiden opp på et stekebrett og sett det øverst i ovnen. Sjekk etter 10-15 minutter. Når paprikaen blir svart i skinnet tar du den ut. Fjerne det svarte og sett paprikaen til side. 

Senk ovnstemperaturen til 160 grader.

Fjern skallet fra hvitløkfeddene. (Det er lettere om du koker dem i to minutter og legg dem i kaldt vann først). Stek dem i olje på lav temperatur i ca 10-15 minutter. De må ikke svi seg.

Hakk paprika og hvitløk. Bland inn hakket persille og hell over litt olje, salt og pepper. Skvis over litt sitronsaft.

Ha litt olje i en ildfast form. Legg i kveiteskivene og bak i ovnen i ca 20 minutter (du kan bruke steketermometer - fisken er ferdig på 50-60 grader).

Legg paprikablandingen på fisken og servér kveitemiddag!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Makrell i form