Kveitemiddag - En kveitemiddag blir velykket med persillerøtter og denne sausen.
Foto: Erik Hannemann

Kveitemiddag

En kveitemiddag blir velykket med persillerøtter og denne sausen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 150 grader.

Ha litt olje i en ildfast form, slik at ikke fisken fester seg. Legg fire laurbærpå oljen og legg fisken på toppen.

Ha på litt salt og pepper. Sett et steketermometer i fiskekjøttet. Når fisken er 50 grader er den ferdig (men, noen liker at den blir 60).Det tar omtrent 20-25 minutter.

Skrell persillerøttene og ha dem i en stekepanne på middels varme med litt smør. Stek dem til de får litt farge.

Sitronsaus

Bruk stavmikser og bland alle ingrediensene, bruk bare litt sitronsaft først. Kjør det glatt. Smak til med mer sitronsaft og ha eventuelt litt sitronskall i. 

Servér fisken med sitronsaus og persillerøtter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalhau com natas