Kveitesuppe -

Kveitesuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet. Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, ta dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, ta dem så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til. Legg fisk og grønnsaker tilbake i suppen. dryss over gressløk eller persiller og server.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kystens fiskesuppe
fav Tid: 60 min
Norsk fiskesuppe
fav Tid: 30 min
God fiskesuppe