Kveitesuppe -

Suppe

Kveitesuppe

4 porsjoner
Dette trenger du:

1 stk kveitehode

200 g kveitefilet

0,5 stk sellerirot

2 stk persillerot

2 stk gulrot

1 stk purre

1,5 l vann

1 dl rømme

1 dl fløte

2 ss gressløk

2 ss persille

Slik gjør du det:

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler.
Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter.
Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet.
Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, ta dem opp.
Sil krafta.
Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, ta dem så opp.
Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til.
Legg fisk og grønnsaker tilbake i suppen. dryss over gressløk eller persiller og server.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

Norsk Ukeblad |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK