Kveitesuppe -

Suppe

Kveitesuppe

Dette trenger du til 4 porsjoner

1 stk kveitehode

200 g kveitefilet

0,5 stk sellerirot

2 stk persillerot

2 stk gulrot

1 stk purre

1,5 l vann

1 dl rømme

1 dl fløte

2 ss gressløk

2 ss persille

Slik gjør du det:

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet. Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, ta dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, ta dem så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til. Legg fisk og grønnsaker tilbake i suppen. dryss over gressløk eller persiller og server.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Du aner ikke alt denne kan gjøre

Du trodde vel ikke denne bare var til å vaske håret med?

Les mer

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK