Kveitesuppe -

Suppe

Kveitesuppe

Dette trenger du til 4 porsjoner

1 stk kveitehode

200 g kveitefilet

0,5 stk sellerirot

2 stk persillerot

2 stk gulrot

1 stk purre

1,5 l vann

1 dl rømme

1 dl fløte

2 ss gressløk

2 ss persille

Slik gjør du det:

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet. Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, ta dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene såvidt møre i fiskekrafta, ta dem så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til. Legg fisk og grønnsaker tilbake i suppen. dryss over gressløk eller persiller og server.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Nei, bildet er ikke photoshoppet

Denne og åtte andre rimelig drøye flyplasser.

Les mer

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK