Kylling Cordon Bleu - Dette er den enkle, late varianten av klassikeren.
Foto: Erik Hannemann

Kylling Cordon Bleu

Dette er den enkle, late varianten av klassikeren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Lag et snitt i kyllingfileten på langs. Legg skinka inn i lommen. Krydre godt med salt og pepper på alle sider.

Stek kyllingen i smør og olje til den får fin stekeflate.

Legg osten på toppen. Stek videre i ovn til kyllingen er gjennomstekt og osten smeltet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?