Kylling fylt med druer -
Foto: Bengt Wilson

Kylling fylt med druer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland hakkede nøtter, persille og halve druer. Tilsett smør og sitronsaft, og smak til med salt. Fyll blandingen i kyllingen. Bind sammen bena med hyssing så fyllet holder seg på plass. Pensle kyllingen med smeltet smør tilsatt salt, pepper og sennep. Legg den i en leirgryte og sett den i kald ovn. Stek kyllingen ved 250 °C ca. 1 time. Jevn stekesjyen med maisenna. Server kyllingen med ris og salat. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.