Kylling i kokosmelk - En smaksopplevelse uten like
Foto: peistroll.no

Kylling i kokosmelk

En smaksopplevelse uten like

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok risen som anvist på pakken.

Kutt opp løk og hvitløk sammen med karri. Fres dette i en panne med olje eller smør.

Tilsett kyllingkjøttet og krydre dette med salt og pepper.

Ha i kokkosmelk, buljong og gurkemeie. La dette koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene du har valgt.

Server

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Farsespyd
fav Tid: 20 min
Chimichanga
fav Tid: 45 min
Kreps Jambalaya