Kylling i kokossaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kylling i kokossaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kyllingfiletene i marinaden minst 1 time. Ta opp kyllingfiletene av marinaden og stek dem i varm olje 2 - 3 minutter på hver side. Tilsett finhakket løk og la alt surre i ca. 1 minutt. Tilsett vann, buljongterning og marinaden. Kok opp og la trekke under lokk i ca. 10 min. Tilsett kokosmelk og kok opp under lokk og la trekke i ca 5 min. Ta opp kyllingfiletene og skjær dem i skiver og anrett på serveringsfat. Hell over sausen. Server med ris og en salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?