Kylling i sitronsaus -

Kylling i sitronsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingen i porsjonsstykker. Dryss dem med salt og pepper og brun dem i smør. Skjær den ene sitronen i skiver, press saften av den andre. Hell saften over kyllingen, tilsett hønsebuljong og sitronskiver og la kyllingen surre under lokk til den er gjennomstekt, ca. 15 minutter. Jevn sjyen lett med maisenna, dryss hakket grønt over og server ris eller potetmos til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?