Kylling marinert i sesamolje servert med cashewnøtter og vårløk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kylling marinert i sesamolje servert med cashewnøtter og vårløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kyllingfiletene i strimler og legg i en bolle. Bland sammen sesamolje, soyasaus, sherry /eplejuice og maisennamel. Hell over kyllingstrimlene, bland sammen og la kyllingstrimlene trekke i marinaden i ca 20 min. Stek kyllingstrimlene i en nøytral olje i en rykende varm wok. Stek i 3-4 min. Tilsett cashewnøtter, salt, pepper og finstrimlet vårløk. Server med ris eller nudler. Tips: Sesamolje har en meget fremtredende smak og lukt og bør kun brukes som krydder ikke som stekeolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.