Kylling med chorizo - Dette er så enkelt at alle klarer det! Her får du mye smak for pengene.
Foto: Erik Hannemann

Kylling med chorizo

Dette er så enkelt at alle klarer det! Her får du mye smak for pengene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skrell og skjær løken i skiver, så tynne du klarer. Legg dem i bunnen på en stor ildfast form.

Skrell gulrøttene, skjær i biter og legg på løken. Ha litt vann i bunn av formen, slik at det nesten dekker. Ha over litt olje og dryss over rosmarin, sitronskall, salt og pepper.

Skjær potetene i to. Stek dem med snittflaten ned, i olje, til de blir gylne. Legg poteter og kyllinglår på toppen  av løken og gulrøttene.

Skjær opp pølsebitene og legg dem spredt utover i formen. Legg i en hel hvitløk. Ha på salt og pepper.

Stek i ovnen i omtrent 45 minutter - til kyllingen er gjennomstekt.

Del opp den hele hvitløken når du serverer og gi den til den som vil ha.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.