Kylling med fetaost -

Kylling med fetaost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun kyllingfiletene og dryss på salt og pepper. Hakk løken og brun den lett.Tilsett buljong, most fetaost, oregano og soyasaus. Rør melet ut i yoghurten og visp den i sausen. Legg kyllingfiletene i sausen og la dem trekke i 10 minutter. Ta dem opp og visp sausen kraftig så den blir jevn. Hell sausen over kyllingen, smuldre litt fetaost over og garner med oliven og frisk oregano. Tips! Bruk gjerne merian eller timian i stedet for oregano.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?