Kylling med kanel - Kyllingen blir morsom med denne oppskriften.
Foto: Christopher Sjuve

Kylling med kanel

Kyllingen blir morsom med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bruk en morter og knus 1 kanelstang til pulver.

Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og kanel.

Ha de krydrede filetene i en ildfast form.

Skrell sjalottløken og del den i to. Legg dem i den ildfaste formen sammen med pinjekjerner, rosiner og resten av kanelstengene.

Ha over olje og vend alt godt rundt.

Stek i ovnen til de er gjennomstekte, ca 25-30 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.