Kylling med potetmos i rund form - Det er pussig hvor mye som ligger i presentasjonen. Dette er kylling på sitt beste...
Foto: Erik Hannemann

Kylling med potetmos i rund form

Det er pussig hvor mye som ligger i presentasjonen. Dette er kylling på sitt beste...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Potetmos

Skrell potetene, del dem i mindre biter og kok dem møre i godt saltet vann. Mos dem sammen med smør og melk. Smak til med salt og pepper.

Kylling og brekkbønner

Skrell løken og hakk den fint. Kutt brekkbønnene i små biter. Skjær kyllingkjøttet i biter.

Stek løk, brekkbønner og kyllingkjøttet i litt smør. Knus i et fedd hvitløk og stek i noen minutter. Ha i litt vann (omtrent en desiliter) og timian. La det koke på svak varme til kyllingen er gjennomstekt - smak til salt og pepper. Når vannet har kokt ut, rør i en spiseskje smør.

Eventuelt: Stek litt løk og paprika til å pynte tallerkenen med.

For å lage dette i en rund form trenger du en stekering (eller noe som ligner). Sett ringen på tallerkenen, ha i potetmos, så grønnsaker og kylling.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.