Kylling med vårløk

Kylling med vårløk

Dette er skikkelig hverdagsmat som det smaker godt av. Kylling med vårløk, nøtter og honning er middagen som redder deg fra kjedelighetens store gap.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Bland sammen olje og honning i en bolle. Vend inn kyllingklubbene.
Stek dem gylne i olje på middels høy varme.
Vask vårløkene, særlig rota (eller skjær den vekk). Del dem i to på langs og stek dem med kyllingklubbene. Senk til middels varme og la vårløken steke med i fire, fem minutter. Ha i mandlene.
Kok risen (bruk omtrent dobbelt så mye vann som ris) og kok uten lokk. Vend inn litt soyasaus.
Server kylling- og vårløkblandingen på risen. Smak til med salt og pepper.

Kanskje disse også frister?