Kylling med vårløk - Dette er skikkelig hverdagsmat som det smaker godt av. Kylling med vårløk, nøtter og honning er middagen som redder deg fra kjedelighetens store gap.
Foto: Erik Hannemann

Kylling med vårløk

Dette er skikkelig hverdagsmat som det smaker godt av. Kylling med vårløk, nøtter og honning er middagen som redder deg fra kjedelighetens store gap.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen olje og honning i en bolle. Vend inn kyllingklubbene. 

Stek dem gylne i olje på middels høy varme. 

Vask vårløkene, særlig rota (eller skjær den vekk). Del dem i to på langs og stek dem med kyllingklubbene. Senk til middels varme og la vårløken steke med i fire, fem minutter. Ha i mandlene. 

Kok risen (bruk omtrent dobbelt så mye vann som ris) og kok uten lokk. Vend inn litt soyasaus. 

Server kylling- og vårløkblandingen på risen. Smak til med salt og pepper. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.